Νέα

Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 13:54

30 θέσεις εργασίας στις Σταθερές Συγκοινωνίες Αττικής

Ξεκινά την ερχόμενη Πέμπτη, 14 Ιουνίου, και θα διαρκέσει έως και την Δευτέρα, 25 Ιουνίου, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στην μεγάλη προκήρυξη της ανώνυμης εταιρείας Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑ.ΣΥ.) Α.Ε. για 30 θέσεις εποχικού προσωπικού.

Οι θέσεις αφορούν Εργάτες Καθαριότητας, Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, οι οποίοι θα προσληφθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης και έως 18 μήνες.

Οι επιτυχόντες θα πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών και θα προσφέρουν πλήρη πενθήμερη εργασία σε καθεστώς βαρδιών. 

Θα τοποθετηθούν στα αμαξοστάσια των δήμων Αθηναίων, Πειραιώς, Χαλανδρίου, Αιγάλεω και Ελληνικού-Αργυρούπολης και θα αναλάβουν την μέριμνα γραφείων και αμαξοστασίων. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ 1/2018


Η Primus consulting - Γαμβρούλας Ν. σας ενημερώνει για τα απαραίτητα δικαιολογητικά και αναλαμβάνει τη ορθή συμπλήρωση της αίτησης.

Εξυπηρέτηση για όλη την Ελλάδα εύκολα και γρήγορα.

Τηλέφωνο: 24177 00585

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μελετίου 3, Λάρισα

Newsletter

©2024 Primus Consulting. All Rights Reserved. Designed By Primus Consulting