Νέα

Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018 13:28

10 θέσεις εργασίας στην ΠΕ Λάρισας

Ανακοίνωση για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικού αριθμού δέκα (10) ατόμων στις περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας για την κάλυψη παροδικών αναγκών του προγράμματος «Γεωργικές Προειδοποιήσεις Ολοκληρωμένης Φυτοπροστασίας της βαμβακοκαλλιέργειας της Χώρας έτους 2018» με ανώτερο αριθμό απασχόλησης τα 34 ημερομίσθια ανά άτομο και μέχρι χίλια (1000) ευρώ μεικτές αποδοχές για το συνολικό διάστημα απασχόλησης.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν απλή αίτηση με συνημμένα τα αναφερόμενα δικαιολογητικά, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Καλλισθένους 27 & Θεοφράστου, 41335, ισόγειο, γραφείο 8 απευθύνοντάς την στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Λάρισας (τηλ. επικοινωνίας: 2413 511119, 2413 511157).
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας ανάρτησης της παρούσας.

Πρόσληψη
Η υπηρεσία προσλαμβάνει το προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου αμέσως μετά την κατάρτιση των πινάκων κατάταξης των υποψηφίων.
Προσληφθέντες οι οποίοι αποχωρούν πριν από τη λήξη της σύμβασής τους, αντικαθίστανται με άλλους από τους εγγεγραμμένους και διαθέσιμους στον πίνακα της οικείας ειδικότητας, κατά τη σειρά εγγραφής τους σε αυτόν.
Σε κάθε περίπτωση, οι υποψήφιοι που προσλαμβάνονται, απασχολούνται για το υπολειπόμενο, κατά περίπτωση, χρονικό διάστημα και μέχρι συμπληρώσεως της εγκεκριμένης διάρκειας της σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου.

 

Η προκηρυξη εδω


Η Primus consulting - Γαμβρούλας Ν. σας ενημερώνει για τα απαραίτητα δικαιολογητικά και αναλαμβάνει τη ορθή συμπλήρωση της αίτησης.

Τηλέφωνο: 24177 00585

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μελετίου 3, Λάρισα

Newsletter

©2024 Primus Consulting. All Rights Reserved. Designed By Primus Consulting